DHL Romania isi reinnoieste flota cu 118 unitati Mercedes-Benz Sprinter

DHL Romania isi reinnoieste flota cu 118 unitati Mercedes-Benz Sprinter

DHL Express Romania, una dintre cele mai importante companii de logistica care activeaza in tara noastra, isi reinnoieste flota de autovehicule comerciale prin achizitia a nu mai putin de 118 unitati Mercedes-Benz Sprinter. Producatorul german pune la dispozitia celor de la DHL Express modele de ultima generatie, personalizate pentru industria de curierat. Este pentru prima data cand putem vorbi despre asa ceva atat pe piata locala, cat si la nivelul DHL Global, fiind de altfel si prima colaborare intre constructorul german si DHL. Noile modele Mercedes-Benz Sprinter vor fi folosite pentru servicii de curierat pe intreg teritoriul tarii noastre.

Modelele Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI Furgon sunt echipate cu unitati de motorizare diesel eficiente, de generatie noua. De asemenea, aceste modele mai beneficiaza si de o noua tehnologie telematica, care asigura baza perfecta pentru nevoile logistice si de transport contemporane. Mercedes-Benz Sprinter ofera un sistem personalizabil end-to-end datorita multiplelor variante de cabina, de lungime a caroseriei, tonaj sau inaltime a compartimentelor de incarcare. De asemenea, aceste modele mai ofera o intreaga serie de optiuni de individualizare care permit configurarea autovehiculelor intr-o gama extrem de larga de posibilitati.

Lasand la o parte clasicele sisteme cu tractiune pe puntea din spate, respectiv tractiune integrala, noile modele Sprinter beneficiaza acum si de un sistem de tractiune pe puntea din fata. In aceste conditii, sarcina utila a acestei versiuni este cu 50 de kilograme mai mare in comparatie cu o versiune echipata cu tractiune spate. Un alt avantaj al acestor modele este legat de podeaua compartimentului de marfa, care este pozitionata cu 80 mm mai jos si care face mai usoara operatiunea de incarcare sau de descarcare a marfurilor transportate.

Batiste Pascalin, Managing Director in cadrul Mercedes-Benz Vans Romania, s-a declarat entuziasmat de aceasta colaborare, declarand ca producatorul german “este mandru de colaborarea cu cea mai mare companie de logistica din lume”. Pascalin mai spune ca “livrarea celor 118 unitati reprezinta un pas important a celor de la Mercedes in devenirea principalului furnizor pentru viitorul logisticii si transportului in Romania”. In continuare, Pascalin a vorbit despre modelele Sprinter ca despre niste modele care ofera “performanta inegalabila, siguranta la cel mai inalt nivel si eficienta maxima”.

DHL Express este la ora actuala cea mai mare companie de logistica din intreaga lume, cu peste 380.000 de angajati si operatiuni desfasurate in peste 220 de tari din toate colturile globului. DHL transporta si livreaza marfuri in intreaga lume pe calea aerului, pe mare, pe uscat sau pe tren, laudandu-se cu peste un miliard si jumatate de colete livrate in medie pe an.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter