Dezastru provocat de doi tineri bauti, in Botosani. Trei masini au fost distruse

Doi tineri din Botosani au produs o paguba uriasa, pe fondul consumului de alcool.

Un accident care a implicat trei autoturisme s-a petrecut in noaptea zilei de 2 ianuarie, pe strada Tudor Vladimirescu, din Botosani.

Un tanar care se afla la volanul unui BMW X3 a pierdut controlul volanului si a intrat in plin intr-un autoturism Volkswagen Passat stationat. Autoturismul lovit a fost proiectat peste o alta masina, un Mercedes, apoi masina care a produs accidentul a intrat si ea in plin in Mercedes. Cele trei masini au fost proiectate apoi intr-un al patrulea, o Dacia Logan parcata la marginea drumului, care a suferit insa doar avarii minore.

In masina care a produs accidentul se mai afla un tanar, de asemenea sub influenta alcoolului. Politistii i-au gasit pe cei doi tineri la marginea drumului, clatinandu-se pe propriile picioare. Le-au pus amandurara fiola, rezultatul aratand ca cei doi erau beti. Luati la intrebari, ei au inceput sa dea vina unul pe altul ca s-ar fi aflat la volan.

Politistii incearca sa stabileasca acum cine se face responsabil pentru producerea accidentului. Daca nu vor fi descoperite alte dovezi sau daca tinerii nu se vor pune de acord asupra declaratiilor, atunci vinovat va fi scos acela dintre ei care este proprietarul din acte al BMW-ului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter