Ce au descoperit politistii in cazul mortii adolescentului de 15 ani. Toti credeau ca a furat masina tatalui

Tanar accident Buzau

Astazi de dimineata va relatam intamplarea adolescentului de 15 ani care furase masina tatalui sau si a fost implicat intr-un accident normal. Conform investigatiei politistilor, nu adolescentul de 15 ani se afla la volan, ci tot un tanar de aceeasi varsta care a scapat fara vreo zgarietura si, dupa intamplare, a plecat acasa si s-a culcat.

Adolescentul de 15 ani, pe nume Florin Andrei A., din Ciorasti, Vrancea, a murit joi dimneata intr-un accident cumplit ce s-a petrecut la doar cativa kilometri de casa. Masina in care a fost gasit, era rasturnata in sant, pe DJ 202, la Dascalesti. Initial, politistii au crezut ca baiatul a furat masina tatalui sau, s-a urcat la volan si a facut accident, insa evenimentele s-au intamplat altfel.

Politistii au spus ca Florin Andrei a luat, intr-adevar, masina tatalui sau insa nu era singur, ci insotit de un prieten din acelasi sat, in varsta de 15 ani. Florin a condus masina pana la iesirea din Ciorasti, apoi la volan s-a urcat celalalt adolescent.

In jurul ore 12, acesta a rasturnat masina si, ca prin minune, a scapat nevatamat. A reusit sa iasa din masina si a fugit, speriat, acasa si s-a culcat, fara sa spuna cuiva despre accidentul in care a fost implicat. Anchetatorii l-au gasit acasa de dimineata si acesta a fost luat la audieri, insotit de o matusa care il are in grija. Parintii acestuia se afla la munca in strainatate.

Nu se stie inca daca Florin Andrei a decedat in momentul accidentului sau a agonizat ranit in masina. El a fost descoperit mort dupa ora 4, joi dimineata.

In cazul in care anchetatorii vor stabili ca adolescentul de 15 ani se afla la volan in momentul accidentului, acesta va raspunde penal pentru acuzatiile de ucidere din culpa, vatamare din culpa, fuga de la locul accidentului si abandonarea unei persoane in suferinta, dar si conducere fara permis de conducere.

Newsletter

Whatsapp