Descoperire incredibila facuta de politistii de frontiera in microbuzul unui roman

Un grup de 12 cetateni afgani a fost prins la granita de vest a Romaniei, cand incerca sa treaca ilegal in Ungaria.

Politistii de frontiera de la Moravita, judetul Timis, au descoperit in microbuzul unui cetatean roman un grup de cetateni afgani care intentiona sa ajunga ilegal intr-un stat din vestul Europei.

Politistii de frontiera au incercat sa opreasca in trafic un microbuz de culoare alba care se deplasa dinspre localitatea Latunas spre Moravita. Cand a observat echipajul Politiei de Frontiera, soferul microbuzului a virat pe un drum laturalnic, pentru a evita controlul, indreptandu-se inspre satul Percosova. Politistii de frontiera au pornit in urmarirea microbuzului si au reusit sa il opreasca in localitatea Rovinita.

"Cu ocazia verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit ca soferul microbuzului este un cetatean roman in varsta de 32 de ani, iar cei doisprezece sunt cetateni din Afganistan, dintre care 11 adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani si un minor, in varsta de 15 ani”, se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

Soferul le-a declarat politistilor ca preluase grupul de migranti din apropierea frontierei cu Serbia si trebuia sa ii duca in apropierea frontierei cu Ungaria, in schimbul sumei de 1.000 de euro.

Soferul microbuzului este cercetat acum pentru trafic de migranti.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter