Deputat oprit in trafic, dupa ce ar fi trecut pe rosu. Brigada Rutiera: "A respectat culoarea semaforului"

Deputatul Catalin Radulescu, zis si Mitraliera, a fost implicat, miercuri seara, intr-un scandal, dupa ce ar fi trecut pe rosu. In urma incidentului, Brigada Rutiera a venit cu precizari.

Deputat oprit in trafic, dupa ce ar fi trecut pe rosu

Deputatul PSD Catalin Radulescu ar fi trecut cu masina pe culoarea rosie a semaforului in zona Polizu, din Capitala. Acesta a fost somat sa opreasca de o echipa de politisti, insa acesta nu a respectat semnalul, moment in care o masina de Politie i-a blocat drumul, potrivit Mediafax.

El le-ar mai fi spus politistilor ca este in campanie si ca nu trebuie sa opreasca la semafor. Tot incidentul a fost filmat.

Varianta lui este insa diferita. Dupa parerea lui, nu a existat niciun incident, mai ales ca politistii ii sunt prieteni.

„Niciun fel de incident. A venit un jurnalist care probabil ca ma urmarea de undeva. Eu veneam de la Kiseleff si un oarecare jurnalist, eu nu cunosc toti jurnalistii, a vrut sa imi arate ceva de presa, eu am ramas sa vorbesc cu doi politisti, unul din Curtea de Arges, ii cunosc, doi amici de-ai mei si a aparut un jurnalist. Si am spus ca nu am ce sa vorbesc cu jurnalistii cand stau de vorba cu prieteni. Nu am vrut sa vorbesc si la un moment dat am vazut ca a plecat, dar nu stiu cine e individul asta, daca e jurnalist. A aparut asa, dintr-odata. O fi fost un securist”, a spus Radulescu.

Dupa cateva minute, si-a schimbat declaratia, precizand ca era nervos din cauza unui protestatar si ca fost oprit in trafic doar pentru un control de rutina. Tot el a recunoscut ca e posibil sa fi trecut totusi pe culoarea galbena a semaforului.

 

Reactia Brigazii Rutiere

Deputatul PSD Catalin Radulescu nu a trecut pe rosu si nici macar pe galben, a declarat Claudiu Costea, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti, la Digi24. El a precizat ca a fost un control de rutina.

„Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile in realitate. Colegii mei au actionat cum se actioneaza de obicei in fiecare seara pentru combaterea conducatorilor auto care conduc sub influenta bauturilor alcoolice. Era un filtru in zona respectiva, conducatorul respectiv a fost observat si oprit de catre colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur si simplu a mutat autovehiculul mai in fata, pentru ca a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli si au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Claudiu Costea, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti, pentru Digi24.

„Nu a trecut pe rosu, a respectat culoarea semaforului. Nu a trecut nici pe galben, pur si simplu el a fost oprit pentru control care orice alt conducator auto care au trecut prin punctul de microfiltru respectiv”, a adaugat el.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter