De neratat! Masini de lux, scoase la licitatie la preturi incredibil de mici

De neratat! Masini de lux, scoase la licitatie la preturi incredibil de mici

Daca vrei sa iti cumperi o masina de lux la un pret mic, acum este momentul. Un Audi Q7 se vinde cu 21.500 de lei, iar un Porsche Panamera cu doar 90.000 de lei

Agentia Natioanala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizare a lansat o noua platoforma online, unde se deruleaza licitatiile publice, anunta Ministerul Justitiei. Pe site-ul de licitatii utilizatorii pot cumpara bunuri confiscate de autoritati. 

Un Audi Q7 poate fi cumparat cu doar 4500 de euro 

Una dintre masinile de neratat este un Audi Q7 care se vinde cu doar 4500 de euro. Pe noua platforma utilizatorii pot cumpara si alte bunuri, haine sau alte produse pentru uzul personal. Un alt automobil scos la licitiatie pentru suma de 26,680 lei este un alt Audi Q7 S-line, iar termenul de licitare este 22 iulie. Pretul de pornire pentru un Porsche Panamera din 2012 este de aproape 18.000 de euro. Cei care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie de 9.000 de lei. 

Cum poti sa participi la licitatiile ANABI

Odata ce un bun este scos la licitatie si s-a finalizat etapa de inregistrare, va puteti inscrie la licitatie prin autentificarea in contul creat, selectarea licitatiei la care v-ati inscris si plasarea de oferte in intervalul de timp specificat in anuntul pentru desfasurarea licitatiei respective. Intervalul de timp este prezentat pe portal astfel incat sa cunoasteti care este ultima oferta si timpul ramas pana la finalizarea licitatiei. Pentru a participa la licitatie accesati siteul aici.

Pe parcursul licitatiei, ofertantii inscrisi pot face optiuni si supralicitari conform pasului de licitare stabilit, fata de pretul cel mai mare din ofertele de cumparare inscrise, daca acesta este superior pretului de pornire a licitatiei sau, in lipsa unei asemenea oferte, fata de pretul de pornire stabilit prin anunt.

Bunul se adjudeca celui care ofera pretul cel mai mare fata de pretul de pornire sau fata de pretul de incepere a licitatiei, dupa caz.

Daca se inscrie un singur ofertant, care ofera cel putin pretul de pornire, acesta este declarat adjudecatar. In situatia in care, la ultimul pas de licitatie, exista doi sau mai multi ofertanti care ofera acelasi pret si nu doresc sa liciteze la urmatorul pas, va castiga prima oferta inregistrata (ofertantul care a inregistrat primul documentatia completa de participare la licitatie).

VIDEOCLIPUL ZILEI