Curatenie in trafic. Peste 500 de permise retinute intr-o singura zi de politisti

O actiune de proportii a politistilor romani a lasat peste 500 de soferi fara permisele de conducere, in nici 24 de ore.

Peste 10.000 de politisti au actionat, vineri, in intreaga tara, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. O parte importanta a acestei actiuni a fost intreprinsa de politistii rutieri, care au vegheat asupra bunei conduite in trafic. Raportul prezentat demonstreaza insa ca agentii au avut mult de munca.

Brigada Rutiera a dispus formarea a 186 de filtre de politie pe intreaga suprafata a tarii. Au fost constantate aproape 1000 de infranctiuni la regimul rutier, iar politistii au retinut nu mai putin de 563 de permise de conducere. De asemenea, au fost retrase 154 de certificate de inmatriculare.

Ocupati au fost si politistii celorlalte structuri teritoriale. In urma activitatilor desfasurate, au fost constatate 737 de infractiuni, 128 de persoane fiind prinse in flagrant delict. De asemenea, au fost prinse 14 persoane urmarite national sau international.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 8.090 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproape 3.000.000 de lei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE NOUTATI ADUCE BMW SERIA 4 COUPE (G22)
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter