Cum va arata si cat va costa noua Dacia Sandero! Schimbare radicala pentru modelul fabricat in Romania!

Noua Dacia Sandero, pe scheletul Clio 5

In uzinele de la Mioveni le pregatesc clientilor din Romania si nu numai o Dacia Sandero mult schimbata in bine. 2020 este anul in care se preconizeaza lansarea modelului modificat simtitor, iar informatiile au inceput sa apara in presa de specialitate. 

In acest moment, se stie clar un lucru. Noua Sandero va fi realizata pe „scheletul” de Renault Clio 5, ceea ce inseamna ca infatisarea va fi alta, mult mai spectaculoasa decat cea actuala. Daca decizia celor care conduc destinele Renault va fi ca varianta noua a Daciei Sandero sa pastreze din caracteristicile „masinii-mama”, atunci si pretul va fi unul mult mai mare, explicabile pentru ceea ce va oferi noua vedeta de la Mioveni.

Hatchback-ul cu cinci usi va avea o dimensiune ceva mai mare, tehnologia de bord mult mai dezvoltata, iar motorizarile vor fi multiple, plecand de la de-acum clasicul motor de 1.0 litri, cu trei cinlindri si 75 de cai putere si ajungand la motoare de 1.3 litri, cu patru cilindri si 90 de cai-putere, apoi cu 115 si chiar 130 de cai-putere, dar pentru care cumparatorii trebuie sa achite un pret ceva mai mare. Apropo de pret, potrivit primelor estimari, se pare ca pretuld e pornire pentru modelele, care vor fi lansate in 2020, suma de pornire este de peste 11.000 de euro, explicabil cumva daca ne gandim la ceea ce va oferi noul Sandero.

Chiar daca informatiile nu sunt complete, specialistii si-au facut o idee despre cum va aparea masina creata in Romania, iar imaginea de mai sus sta marturie ca vom avea parte de o surrpiza placuta din partea celor de la Dacia. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter