FOTO Cum arata nava spatiala construita de Porsche pentru Star Wars: The Rise of Skywalker

Producatorul auto german Porsche a primit misiunea de a construi o nava spatiala pentru cel mai nou film din seria Star Wars: The Rise of Skywalker.

Parteneriatul dintre Porsche si studiourile Lucasfilm a fost anuntat la finalul lunii octombrie, insa el dateaza deja de ceva timp. Producatorul german a primit sarcina sa creeze designul unei nave spatiale care sa fie condusa de personajul principal in cel mai nou film al seriei Star Wars: The Rise of Skywalker.

Daca stam sa ne gandim cat de populara a devenit nava Millenium Falcon, din precedentele filme ale seriei, e usor de imaginat de ce Porsche a acceptat aceasta misiune.

Cu mai putin de o saptamana ramasa pana la lansarea oficiala a filmului, Porsche a dat publicitatii primele imagini cu nava spatiala denumita Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter. 

Dezvoltarea unei nave spatiale care sa includa ADN-ul Porsche a fost o sarcina interesanta si dificila. La prima vedere, cele doua lumi nu impart prea multe elemente, insa ambele au o filozofie de design similara", a declarat Michael Mauer, vicepresedintele Porsche Style, potrivit automarket.ro.

Cel mai nou film din seria Star Wars: The Rise of Skywalker va debuta in cinematrografele din Romania pe 20 decembrie.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter