Cum a fost sanctionat politistul care a refuzat sa se legitimeze in fata unui coleg!

Disputa verbala dintre doi politisti bucuresteni a produs o adevarata indignare in spatiul public.

Politia Capitalei a anuntat ca agentul de la Politia Locala care a refuzat sa se legitimeze in fata colegului sau de la Rutiera a fost sanctionat cu amenda de 1.300 de lei pentru adresare de injurii si refuz de legitimare.

Reamintim ca, in data de 2 noiembrie, pe Bulevardul Aerogării, din Sectorul 1 al Capitalei, un politist de la Brigada Rutiera Bucuresti a filmat disputa cu un agent de la Politia Locala pe care incerca sa il legitimeze VIDEO. Nu numai ca agentul de la Locala a refuzat si l-a numit pe politist “pustiulica”, dar si-a chemat sefii ca sa il scape de sanctiune.

In imaginile surprinse de camerele de supravehere din zona, se vede initial agentul de la Politia Locala stand pe linia de tramvai, aproape de masina de politie. Apoi apare si politistul de la Brigada Rutiera pe motocicleta. Cel din urma l-ar fi rugat pe politistul de la Politia Locala Sector 1 sa mearga in urmatoarea intersectie, sa dirijeze traficul fiindca era aglomerat.

Potrivit anchetei interne facuta de Politia Capitalei, "atat politistul rutier, cat si politistul local se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu. Situatia a fost clar una punctuala, generata de modul in care se dirija traficul la acel moment. Politistii din managementul Brigaii Rutiere au solicitat prezenta la sediu a agentului de politie, strict pentru aplanarea conflictului si nu din alte considerente, nefiind adus in discuție vreun act de clementa.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter