Culmea sofatului: a intrat intr-un stalp cu BMW-ul desi pe sosea nu era nicio masina

Ce faci atunci cand esti singur pe sosea, la volanul unui BMW? Ei bine, cauti primul stalp! Asta pare sa-si fi zis un sofer din Cluj-Napoca atunci cand a iesit la plimbare.

Culmea sofatului: a intrat intr-un stalp cu BMW-ul desi pe sosea nu era nicio masina

Desi pare greu de crezut, accidente din cauza neatentiei se intampla din ce in ce mai des, iar un sofer din Cluj-Napoca a vrut sa ne arate ca el poate fi cel mai bun. Si a reusit! Singur pe sosea, a reusit sa isi sifoneze destul de serios autoturismul, un BMW Seria 5.

Singur pe sosea, a intrat cu BMW-ul intr-un stalp

Dupa cum spuneam, accidentul s-a intamplat in Cluj-Napoca si il are ca protagonist pe un sofer neatent care a reusit performanta de a intra intr-un stalp de pe strada Plopilor.

Culmea este ca nimeni nu se mai afla pe sosea in acel moment, dar vestea buna este ca soferul nostru este teafar si nevatamat. Mai mult, poate sa dea socoteala pentru ce a facut.

Conform politistilor, soferul autoturismului, un BMW Seria 5 (E60) a derapat pe liniile de tramvai, iar soferul a pierdut controlul asupra volanului. Drept urmare, bolidul a lovit frontal un stalp de pe marginea drumului, provocand pagube serioase.

Partea din fata pare distrusa in totalitate, iar despre motor nu putem spune mare lucru, cert e ca a fost serios avariat. Bineinteles, vorbim despre arhicunoscutul motor diesel, de 2.0 litri, ce dezvolta 161 de cai putere si 340 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 8.6 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 223 km/h.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter