Cuc ii raspunde Vioricai Dancila dupa ce premierul a promis o autostrada "de la cap, la coada"

Razvan Cuc crede ca autostrada PSD poate fi realizata

Nici nu a scos bine Viorica Dancila promisiunea pe gura, ca ministrul Transporturilor s-a si activat. Pentru a-i face pe plac sefei sale de cabinet, Razvan Cuc a afirmat ca o asemenea constructie nu va reprezenta nicio problema pentru minister, singura rugaminte catre Dancila fiind aceea de a nominaliza o varianta. 

Cu alte cunvinte: „Sefa, ce autostrada vreti sa terminam. Aveti trei variante, dumneavoastra sa binevoiti sa alegeti varianta”.

Intr-un interviu acordat postului B1Tv, Razvan Cuc a vorbit despre promisiunea premierului, opinand ca este o promisiune sustenabila, care va fi realizata fara nicio problema.

''Doamna prim-ministru a vorbit despre un proiect de infrastructura, de autostrada, cap-coada, pe care s-o facem pe buget de stat, deci nu vorbim de fonduri europene (...) I-am prezentat care ar fi viziunea noastra, a Ministerului Transporturilor, acele obiective. Vorbim de un proiect matur, nu vorbim de un proiect care sa inceapa de la zero (...) Am discutat trei proiecte cu doamna prim-ministru. Urmeaza sa luam decizia in perioada imediat urmatoare (...) Decizia o sa o ia doamna prim-ministru in urma evaluarilor pe care le facem in momentul de fata (...) Dansa va anunta care va fi acel proiect'', a spus Cuc.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter