Copil de 11 ani surprins de politisti la volanul unei... autoutilitare

Politia Romana

Un copil in varsta de doar 11 ani a fost prins de politisti in timp ce conducea... o autoutilitara! Totul s-a petrecut pe raza comunei Polovraci, in judetul Gorj.

Ceea ce este cu adevarat surprinzator, nu este faptul ca acest copil se afla la volanul unei autoutilitare, ci faptul ca masina ii fusese incredintata chiar de tatal sau, care se afla pe scara autoutilitarei.

Conform politistilor, tatalui sau, in varsta de 44 de ani, i-a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si incredintata pentru a fi condusa pe drumurile publice unei persoane care nu poseda acest drept.

„Din verificarile efectuate s-a stabilit ca autoutilitara i-ar fi fost încredintata, pentru a fi condusa, pe drumurile publice, de catre tatal sau, de 44 de ani, care se afla pe scara autoutilitarei. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere și incredintarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu poseda acest drept“ arata comunicatul politiei din Gorj.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI ENERVANTE PROBLEME LA MODELELE BMW
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter