Consul onorific al Serbiei, prins baut la volan. A refuzat sa opreasca si a accidentat un politist

Un incident deosebit de grav petrecut in Capitala promite sa arunce in aer relatiile diplomatice dintre Serbia si Romania.

Un consul onorific al Serbiei a fost implicat intr-un incident in Capitala, dupa ce nu a oprit la semnalele politistilor, lovind masina acestora. Autoturismul sau a fost urmarit apoi in trafic si oprita, dovedindu-se ca barbatul consumase alcool.

"La ora 00:30, in zona Pipera, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire fata de un conducator auto. Acesta a refuzat sa opreasca si si-a continuat deplasarea pe sos. Pipera. S-a procedat la urmarirea acestuia, politistii solicitând sprijinul colegilor din zona", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Un echipaj aflat in traseul conducatorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculului, insa soferul nu a oprit si a lovit autospeciala de politie. S-a continuat urmarirea autovehiculul, care a fost oprit dupa cativa kilometri, iar conducatorul auto si ocupantii au imobilizati.

Conform politistilor, barbatul care se afla la volan a fost identificat in persoana unui cetatean strain, in varsta de 42 de ani. Surse din ancheta afirma ca este vorba despre un consul onorific al Serbiei si ca acesta ar avea cetatenie elvetiana.

Conform Politiei, barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,34 mg alcool pur in aerul expirat.in autovehicul se mai aflau 3 pasageri. In urma acestui eveniment, unul dintre politisti a fost transportat la spital.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter