Cel mai prost drum din tara? Se circula cu 20 km/h din cauza gropilor!

Cel mai prost drum din Romania

Unul dintre cele mai proaste drumuri din tara face legatura intre localitatea bihoreana Cenalos si soseaua Oradea-Marghita. Soferii parcurg  aceasta distanta zilnic cu o medie de 20 de km/h din cauza gropilor si a denivelarilor care fac aproape imposibila misiunea unui sofer. De altfel, firmele de transport au anuntat ca vor scoate aceasta ruta complet, deoarece nu s-a mai reparat de 30 de ani, in timp ce edilii inca asteapta bani europeni pentru aceasta lucrare.

Portiunea de aproximativ 2 kilometri a drumului communal care leaga localitatea Cenalos de drumul national Oradea-Marghita nu a mai fost reparata in totalitate de 30 de ani. Soferii s-au mai bucurat de anumite plombe, insa situatia nu a fost niciodata cu adevarat rezolvata.

Soferii se plang anual de conditiile de drum pe bucata respectiva, insa cu toate astea nimeni nu ia cu adevarat o masura. Problema drumului ii costa pe cei mai multi cate mii de lei la cateva luni pentru schimbarea bucselor, telescoapelor si a altor piese care au de suferit din cauza drumului aproape impracticabil.

Jozsef Molnar, primarul comunei Saniob, a anuntat ca sustine refacerea drumului comunal si l-a inclus intr-un proiect cu fonduri europene in valoare de 1 milion de euro, insa suma nu a ajuns pana in acest moment in contul primariei si lucrarile nu au cum sa inceapa. Edilul a recunoscut ca bugetul local nu permite o astfel de lucrare, iar fara banii de la Uniunea Europeana nu exista o cale pentru modernizarea drumului.

Problema drumului face viata grea si cetatenilor fara masini, deoarece multi dintre ei nu mai pot ajunge la locurile de munca din cauza faptului ca firmele de transport refuza sa mai circule pe ruta respectiva din cauza drumului cu probleme care aduce probleme importante masinilor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: digi24.ro

Newsletter