Cea mai scumpa sosea din Romania, bagata din nou in reparatii. Pe santier nu lucreaza insa nimeni

Articol scris de Mihai C, in data de 12 Iunie 2019

Centura Clujului, cunoscuta drept "centura de diamant" pentru ca este cea mai scumpa din tara, a fost bagata din nou in reperatii. Colegii de la Observator.tv au fost pe santier sa inspecteze lucrarile, insa muncitorii lipseau cu desavarsire.

Cea mai scumpa Sosea de Centura din Romania se confruntă cu o gravă problemă de proiectare. Atunci cand a fost construita, nu au fost facuti piloni de sprijin pentru dealul pe care Il traversează. S-a facut doar un zid de pamant acoperit cu o plasa de gard si nu a durat mult pana pamantul a inceput sa o ia la vale.

Acelasi lucru s-a intamplat si in ultimele zile, din cauza precipitatiilor abundente. Autoritatile au dispus o interventie de urgenta in zona, dupa ce malul de pamant s-a pravalit peste sosea. Cand colegii de la Observator.tv au mers insa in vizita pe santier au avut surpriza sa descopere la fata locului doar cativa muncitori motaind. "Ceilalti s-au dus la o cafea", a explicat un muncitor abia trezit din somn.

Soseaua ocolitoare a Clujului a fost inaugurata cu mult fast in 2011, pe cand Emil Boc era premier, iar costul celor 24 de kilometri a fost de nu mai putin de 530 de milioane de lei. De atunci, soseaua a necesitat insa numeroase interventii. In alte cateva randuri a fost aceeasi situatie cu malul de pamant pravalit peste sosea, in unele cazuri s-a dispus chiar inlocuirea unei intregi portiuni de asfalt, iar de cele mai multe ori s-au intreprins lucrari de peticiri, care sa acopere craterele din asfalt.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Un sofer roman de TIR a fost prins cu "maimuta" la cutia de viteze. Romanul a fost prins in Anglia, iar raspunsul acestuia a amuzat pe toata lumea, acesta spunand...
de - 18 Iunie 2019
Accident cu trei victime, luni dimineata, in judetul Bacau, dupa ce un barbat aflat la volanul unui autoturism a intrat frontal intr-un TIR. Soferul autoturismului si-a pierdut viata pe loc,...
de - 17 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare