Ce se strica cel mai repede la Dacia Logan. 80 la suta dintre modele au aceasta problema

Problemele mecanice ale Loganului

Dacia Logan este, cu siguranta, cea mai populara masina din Romania. Clienti fideli ai modelului conceput si realizat in uzinele de la Mioveni, soferii authtoni au in general doar cuvinte de lauda la adresa autoturismului, insa exista si unele capitole la care exista „reclamatii”. 

In urma unei analize atente realizate de multi specialisti in domeniu, pe partea mecanica, Loganul are o mare problema. Bieletele de directie sunt piesele care trebuie schimbate cel mai des. Nu-i vorba, pe drumurile din Romania, majoritatea marcilor intampina aceasta dificultate, insa spre deosebire de alte modele, sensibilitatea bieletelor de directie ale Loganului sunt mult mai sensibile.

Vestea buna este ca pretul unor asemenea piese nu este foarte ridicat, ceea ce face ca inlocuirea lor sa nu reprezinte un efort prea mare din punct de vedere financiar pentru soferii nostri. Evident, Dacia Logan are mai multe minusuri, cand vorbim despre caroserie sau partea electrica, insa intr-un clasament al problemelor des intalnite, aceste bielete ocupa, de departe, locul 1.

Una peste alta, daca va decideti sa va achizitionati un astfel de model, trebuie sa fiti constienti ca va puteti confrunta cu unele dificultati, insa per total, Dacia Logan este un autoturism, care se pliaza perfect pentru infrastructura din Romania. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter