Ce s-a intamplat cu barbatul care a ridicat bariera la trecerea caii ferate, in Bucuresti

Dosar penal pentru barbatul care a fortat bariera

Un barbat din Bucuresti este cautat de autoritati dupa ce, vineri seara, a ridicat bariera de trecere a caii ferate, de pe Soseaua Petricani din Capitala, si a incurajat trecerea a zeci de masini, punand in pericol viata oamenilor.

Politistii incearca sa il identifice pe baza imaginilor surprinse de camerele de inregistrat din zona. I-au deschis deja dosar penal pentru distrugere si va fi cercetat pentru a fi pus in pericol viata cetatenilor, urmand sa suporte rigorile legii.

Traficul in zona Petricani era blocat in momentul in care soferul a ridicat bariera cu mana. Fara sa constientizeze pericolul la care se expun, mai multi oameni au traversat calea ferata.

Reprezentantii CFR si politistii il cauta acum individ. Incepand de duminica, bariera cu pricina este pazita pentru evita astfel de incidente.

Tot pe soseaua Petricani, camerele de supraveghere au surprins in urma cu cateva luni un sofer care se da jos si incearca sa impinga bariera cu mana, dar si un biciclist grabit care se strecoara printre barierele lasate pentru a nu mai astepta sa treaca trenul.

Newsletter

Whatsapp