Ce au descoperit politistii intr-un Audi abandonat pe marginea drumului. Marfa se ridica la 35.000 de euro

Un Audi abandonat pe un drum din Maramures a atras atentia politistilor, care au descoperit inauntrul masinii marfa de 35.000 de euro.

Ce au descoperit politistii intr-un Audi abandonat pe marginea drumului

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei au descoperit un autoturism marca Audi A6, inmatriculat in Romania, abandonat pe marginea drumului, intre localitatile Valea Viseului si Bistra. 

Audi A6, abandonat pe marginea drumului

In interiorul acestuia, politistii au descoperit mai multe colete. Autovehiculul a fost transportat la sediul secotorului, iar in urma controalelor, agentii de politie au confiscat 14.500 pachete cu tigari cu timbru Duty Free, in valoare de 170.000 lei.

Tigarile urmau sa fie comercializate pe piata neagra de desfacere din zona, informeaza Politia de Frontiera printr-un comunicat.

Citeste si: Masina cu 100.000 de tigarete de contrabanda, oprita in trafic de politistii din Bucuresti

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Totodata, autovehiculul in valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul institutiei, pana la finalizarea anchetei.

Verificarile continua pentru a afla cine sunt persoanele implicate in contrabanda de tigari.

Tigari de contrabanda, confiscate

In aceeasi zi, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Brodina au descoperit in zona de frontiera, pe directia localitatii Brodina, judetul Suceava, un colet care s-a dovedit a contine 1.950 pachete tigari, in valoare de 22.800 lei.

Coletul a fost descoperit in urma unei actiuni privind combaterea contrabandei cu tigari.

Tigarile de provenienta ucraineana au fost confiscate, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Verificarile sunt continuate in vederea depistarii persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurile legale ce se impun.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter