S-a aflat cauza! Din ce motiv s-a produs accidentul cu doi morti de la Sasca Noua

Accident Microbuz Sasca Noua

Cu totii stim ca microbuzele nu sunt chiar cele mai sigure mijloace de transport si nu de multe ori soferii acestora ne-au aratat ca se pot juca si ei cu siguranta pasagerilor. De data aceasta vorbim despre un accident, la Sasca Noua, ce a fost provocat de explozia unei anvelope a microbuzului care ducea pasageri in Italia. Explozia a facut ca autovehiculul sa intre pe contrasens si sa se izbeasca de o autoutilitara.

Conform Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), accidentul s-a produs in zona localitatii Cornu Luncii, pe DN2 E, in judetul Suceava. In accident au fost implicate un microbus, ce transporta opt persoane, si o autoutilitara.

Planul Rosu de Interventie la nivelului judetului Suceava a fost activat pentru asigurarea misiunii integrate de acordare a primului ajutor calificat si salvare a persoanelor implicate. In urma accidentului au rezultat 2 persoane decedate si alte sapte ranite.

Microbuzul era condus de un barbat din Pascani, care transporta persoane la munca in strainatate si circula pe directia Falticeni-Gura Humorului.

In urma accidentului, pe o suprafata de circa 200 de metri a fost imprastiata o cantitate mare de alimente, ce ar fi trebuit sa ajunga la romanii din Italia.

Roata din drepta spate a fost cauza accidentului, facand ca microbuzul sa intre pe contrasens si in coliziune frontala cu o autocisterna pentru transport lapte, care circula regulamentar.

Soferul autoutilitarei dar si o femeie din microbuz au murit pe loc, iar alti sapte oameni din microbuz, inclusive soferul, sunt raniti.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter