Campioni la furat: care este Sectorul din Bucuresti cu cele mai multe spargeri de masini

Hot de masini

Anul trecut, Politia Capitalei a primit un total de peste 2.000 de reclamatii in ceea ce priveste spargerile de masini. Cu ocazia trecerii in noul an, autoritatile au prezentat si harta infractiunilor, pe sectoare.

Astfel, sectorul cu cele mai multe spargeri de masini a fost sectorul 2, unde s-au inregistrat nu mai putin de 550 de reclamatii, dupa ce proprietarii au descoperit ca le-au fost furate din autoturismele personale telefoane, laptopuri sau posete. E posibil ca numarul real de spargeri sa fie chiar mai mare, dupa cum afirma politistii, pentru ca sunt multe cazuri in care valoarea daunelor a fost prea mica, iar proprietarii au ales sa nu se mai complice cu plangeri la politie.

Al doilea in topul spargerilor de masini a fost Sectorul 3, unde s-au inregistrat aproape 500 de reclamatii, iar podiumul a fost completat de Sectorul 5, cu peste 400 de astfel de cazuri. Cel mai sigur sector, din datele politiei Capitalei, este sectorul 6, cu doar 270 de cazuri.

Asadar, Politia Capitalei a primit 2.300 de plangeri in anul care tocmai ce s-a incheiat. Un calcul simplu arata ca, in Bucuresti, in fiecare zi sunt sparte sapte masini. Calculul se refera doar la furturile raportate de proprietari, pentru ca, in realitate, cifrele ar fi duble.

Odata cu prezentarea acestor statistici, politistii le-au dat si cateva sfaturi soferilor pentru a nu cadea prada hotilor de masini. Au recomandat parcarea acestora in zone bine iluminate si, pe cat posibil, in zone care sa fie supravegheate de camere video.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter