Campioni la furat: care este Sectorul din Bucuresti cu cele mai multe spargeri de masini

Articol scris de Mihai C, in data de 27 Ianuarie 2019

Anul trecut, Politia Capitalei a primit un total de peste 2.000 de reclamatii in ceea ce priveste spargerile de masini. Cu ocazia trecerii in noul an, autoritatile au prezentat si harta infractiunilor, pe sectoare.

Astfel, sectorul cu cele mai multe spargeri de masini a fost sectorul 2, unde s-au inregistrat nu mai putin de 550 de reclamatii, dupa ce proprietarii au descoperit ca le-au fost furate din autoturismele personale telefoane, laptopuri sau posete. E posibil ca numarul real de spargeri sa fie chiar mai mare, dupa cum afirma politistii, pentru ca sunt multe cazuri in care valoarea daunelor a fost prea mica, iar proprietarii au ales sa nu se mai complice cu plangeri la politie.

Al doilea in topul spargerilor de masini a fost Sectorul 3, unde s-au inregistrat aproape 500 de reclamatii, iar podiumul a fost completat de Sectorul 5, cu peste 400 de astfel de cazuri. Cel mai sigur sector, din datele politiei Capitalei, este sectorul 6, cu doar 270 de cazuri.

Asadar, Politia Capitalei a primit 2.300 de plangeri in anul care tocmai ce s-a incheiat. Un calcul simplu arata ca, in Bucuresti, in fiecare zi sunt sparte sapte masini. Calculul se refera doar la furturile raportate de proprietari, pentru ca, in realitate, cifrele ar fi duble.

Odata cu prezentarea acestor statistici, politistii le-au dat si cateva sfaturi soferilor pentru a nu cadea prada hotilor de masini. Au recomandat parcarea acestora in zone bine iluminate si, pe cat posibil, in zone care sa fie supravegheate de camere video.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Un sofer roman de TIR si-a pierdut viata, marti dimineata, intr-un grav accident care a avut loc pe autostrada A15 din Italia. Accidentul s-a produs la primele ore ale diminetii,...
de - 24 Aprilie 2019
Un BMW X5 a luat foc din senin in timp ce proprietarul se deplasa pe drumul dintre Alexandria si Vitanest. In masina se aflau mai multe persoane in momentul in...
de - 24 Aprilie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare