Ca in filme! BMW plin de droguri oprit cu pistolul în trafic

urmarire droguri iasi

Actiune ca in filme pe strazile din iasi. Cei mai mari dealeri de droguri au fost saltati de politistii de la Antidrog Iasi. De la ei, politistii de la Antidrog Iasi au capturat 1,2 kilograme de canabis, cantitate foarte mare ca volum, adus „proaspat“ din Spania. Modul in care au fost filati si prinsi - cu urmariri, cu pistoale si cu fete impinse „la inaintare“ - este insa de-a dreptul spectaculos, demn de un scenariu de film.

„Actiunea“ politistilor in vederea destructurarii retelei din vestul judetului a inceput cu un filaj la o firma de transport din Pascani, de unde traficantii trebuiau sa ridice coletul comandat din Spania. Joi, cand a sosit coletul, politistii de la Antidrog Iasi au filat zona, iar la un moment dat au observat oprind in zona un autoturism BMW din care a coborat o tanara foarte aratoasa. Fata, in varsta de 20 de ani, era cunoscuta in mediul interlop si al traficantilor ca fiind iubita celui mai mare dealer de droguri din Pascani.

Lupu a mers in linie dreapta, cu mare viteza, spre Halaucesti, iar in timp ce conducea, si-a sunat amicii pentru a-i anunta ca vrea sa o „stearga“ rapid din tara. Dupa ce a vorbit la telefon, acesta a aruncat aparatul din mers, in balarii, gandindu-se probabil ca politistii ar gasi multe informatii in el, sau ar putea sa-i identifice locatia. Intre timp, politistii Antidrog cu procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au dat in urmarire autoturismul BMW in toate localitatile din jurul Pascaniului, iar politistii de aici au iesit cu totii in strada, inarmati si cu glont de teava.

„Joi, 23 mai, politistii de la combaterea criminalitatii organizate din Iasi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat patru perchezitii domiciliare in municipiul Pascani. Un tanar a fost surprins in flagrant delict de catre politisti, in timp ce ridica un pachet care ar fi fost expediat din Spania, cu canabis. In urma cercetarilor efectuate s-a constatat faptul ca membrii retelei ar fi comercializat drogurile pe raza municipiului Pascani la preturi curpinse intre 60 si 80 lei gramul de canabis, in functie de cumparator si frecventa cu care acestia isi procurau drogurile in vederea consumului“, au precizat reprezentantii Politiei Iasi. In afara de kilogramul de canabis confiscat, politistii au mai gasit sume importante de bani, dar si alte bunuri folosite in distribuirea de droguri, acestea fiind confiscate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter