Bucuresteni tepuiti in parcarea unui mall. Cum au ajuns sa plateasca 100 de lei pentru cateva minute de sedere

Un caz incredibil de inselaciune a fost scos la iveala de un sofer din Bucuresti.

Un sofer bucurestean a povestit pe Facebook cum a ajuns sa plateasca 100 de lei pentru a scoate masina din parcarea unui mall din Capitala, pentru doar cateva minute de sedere. Politistii cerceteaza acum cazul pentru inselaciune.

Tanarul in cauza a povestit cum a fost obligat sa plateasca suma respectiva, din cauza unei erori de soft, care i-a atribuit tichetul sau unei alte masini. Este vorba despre acele sisteme care coreleaza tichetul cu numarul de inmatriculare al masinii. Barbatul a incercat sa ajunga la o intelegere cu paznicii, dupa ce au urmarit impreuna inregistrarea video si au observat ca tanarul avea dreptate, insa a fost obligat pana la urma sa plateasca suma de 100 de lei. Tanarul s-a dus imediat si a depus plangere la politie pentru inselaciune.

"Cu un copil in brate sacosa in cealalta, bag tichetul in aparat, surpriza, tichetul a fost folosit. Mai incerc o data, aceeasi poveste. Ma uit la tichet si observ ca nu corespunde numarul masinii cu al meu. Eu in prostia mea ma gandesc ca este o simpla eroare.

(...) Aud galagie si intrebarea: si dumneavoastra cu numar gresit pe tichet? Ei bine erau deja cateva persoane cu aceeasi problema care incercau sa o rezolve deja de mai bine de o ora. Venise chiar si politia.

Incerc sa vorbesc cu dispecerul parcarii care imi spune sec ca trebuie sa platesc 100 de lei un tichet nou! Dar de ce sa platesc cand eu am unu, continui eu. Cu o atitudine in zeflemea imi spune ca asta e regula si ca el nu are ce sa faca. Atunci zic ca vreau sa platesc acel tichet. Nu se poate zice el, trebuie sa platiti 100 de lei, nu corespunde numarul.

Le cer pozele de pe camera sa vada cat am stat si o saplatesc cat este nevoie. Nu se poate, nu avem camere. (...) Politia se uita la noi, nu au ce sa faca acolo, imi spun sa las masina si sa ma judec cu ei.
Zic ok, platesc dar sa imi scrie pe hartie ca nu este vina mea. Nu se poate trebuie sa spun ca am pierdut cartela. Am platit pana la urma 100 de lei", a scris Vlad Tapu pe Facebook.

Incidentul a avut loc in Mega Mall, iar reprezentantii centrului comercial au anuntat ulterior ca au deschis o ancheta interna. Daca cele scrise de Vlad Tapu pe Facebook se vor dovedi adevarata, reprezentantii centrului comercial au declarat ca vor desface contractul cu firma care administreaza parcarea si o va da de asemenea in judecata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter