Bomba deceniului! Elon Musk vine sa investeasca la un club important din fotbalul romanesc

Inceputul de an vine cu o veste bomba pentru fanii fotbalului si cei ai masinilor, deopotriva.

Unul dintre cei mai mediatizati oameni din lume ar putea stabili in curand o conexiune cu Romania. Elon Musk, parintele companiei producatoare de automobile electrice Tesla, ar putea deveni investitor in fotbalul romanesc, prin intermediul uneia dintre subsidiarele sale. Transilvania Reporter dezvaluie ca omul de afaceri ia in calcul posibilitatea de a sponsoriza clubul CFR Cluj, campioana Ligii I.

Potrivit informatiilor din presa internationala, compania Tesla incerca de foarte mult timp sa se asocieze cu un club de fotbal care sa participe in competitiile europene. Nu s-a putut apropia insa de numele grele din campionate ca Spania, Italia, Germania sau Anglia, astfel ca varianta CFR Cluj i-a facut cu ochiul. Sponsorizarea ar urma sa se faca prin intermediul unei societati a grupului Tesla, mai exact o divizie care se ocupa de constructia de elicoptere si drone.

Potrivit informatiilor prezentate de GSP.RO, Tesla ar urma sa plateasca 16 milioane de euro in decurs de doi ani, pentru a-si pune numele pe tricourile echipei participante in 16-imile Europa League. Daca afacerea se va oficializa, va fi cea mai mare investitie facuta vreodata in fotbalul romanesc.

CFR Cluj poarta in acest moment pe tricouri numele companiei japoneze NTT Data, una dintre cei mai mari corporatii din lume din domeniul integrarii de sisteme informatice. Desi cifrele parteneriatului nu au fost facute publice, presa a speculat ca niponii ar plati 2 milioane de euro pe an in baza acestui contract.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter