BMW i8 facut praf la 243 km/h intr-un accident

Un BMW i8 in valoare de aproximativ 150.000 euro s-a rupt in doua dupa o cursa ilegala ce a avut loc in Belgia. Doi tineri au murit in urma acestui eveniment, insa soferul a primit o pedeapsa destul de blanda.

Un tribunal din Anvers, a decis ca soferul, pe nume Giovanni F. si in varsta de 25 de ani, sa fie condamnat la 20 de luni de inchisoare si sa aiba interdictie de a conduce doi ani o masina. Verdictul vine la doi ani si jumatate dupa unul dintre cele mai teribile accidente ce au avut loc in ultimii ani in Belgia.

Masinile au fost surprinse avand o viteza de 243 km/h cand au iesit din tunelul Rupel, din Boom iar camerele de supraveghere arata cum cealalta masina a acrosat usor BMW-ul i8, cand soferul a facut o miscare brusca a volanului.

Drept urmare, BMW-ul i8 a intrat intr-un stalp de iluminat si s-a rupt in bucati, aruncate pe o suprafata de zeci de metri de locul impactului. Soferul a murit pe loc, iar pasagerul la spital. Un alt tanar a iesit cu rani minore din automobil.

Totusi, judecatorul a stabilit ca soferul vinovat va trebui sa plateasca o despagubire importanta famillilor victimelor, dar si ca soferul modelului i8 este vinovat si el de producerea accidentului din cauza viteze excesive.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: autoblog.nl

Newsletter