Bistrita-Nasaud: Un copil aflat pe bicicleta a fost lovit de o ambulanta

Bistrita-Nasaud: Un copil aflat pe bicicleta a fost lovit de o ambulanta

Un accident terifiant a avut loc in dimineata zilei de sambata, in orasul Nasaud, din Bistrita-Nasaud.

Potrivit anchetatorilor, baiatul se plimba cu bicicleta pe Drumul National 17C si a virat brusc in fata unei ambulante. Autospeciala mergea cu viteza, fiind in drum spre un caz, iar soferul nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. Din declaratiile martorilor, politistii au stabilit ca ambulanta avea semnalele acustice si luminoase in functiune.

„Pe DN17C, in orasul Nasaud, un copil de 12 ani, care se deplasa pe bicicleta, pe directia de mers Nasaud-Salva, a fost accidentat de o autospeciala. Conform verificarilor efectuate la fata locului, se pare ca baiatul ar fi efectuat un viraj brusc spre stanga, moment in care a fost accidentat de o autospeciala care circula pe aceeasi directie. Aceasta se afla in misiune si avea semnalele luminoase in functiune.

Copilul a fost transportat la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii din Nasaud efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul”, a declarat purtatorul de cuvant al inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, Crina Sirb.

Ulterior, medicii au anuntat ca baiatul prezinta doar rani usoare, insa pentru orice eventualitate a fost transferat la Spitalul de Urgenta din Bistrita. Acolo urmeaza sa fie supus unor investigatii mai amanuntite.

VIDEOCLIPUL ZILEI