Beat mort si cu permisul suspendat pe strazile din Lugoj! Alcoolemie uriasa descoperita la un sofer

Un sofer in varsta de 56 de ani se plimba in zig-zag pe strazile din Lugoj si a atras atentia unei patrule de la Politia Rutiera. Conducatorul auto a fost oprit, iar agentii i-au cerut sa se legitimeze, dar nu a fost in stare sa ofere actele cerute de polistii din cauza nivelului ridicat de alcool din sange.

Politistii de la Biroul Rutier Lugoj l-au pus pe barbat sa sufle in fiola, iar aparatul a aratat o valoare de 4,16 g/l alcool pur in sange, o valoare extrem de mare si pentru un simplu cetatean care se plimba pe strada, dar pentru unul care a ales sa se urce la volanul unei masini.

Dupa mai multe minute, agentii au reusit sa il si legitimeze pe barbat si nu mica le-a fost mirarea cand au descoperit ca avea carnetul de conducere suspendat de mai mai multe luni.

"Buletinul de analiza toxicologica a indicat ca soferul, la data depistarii, avea in sange o alcoolemie de 4,16 g/l alcool pur in sange", a fost anuntul celor de la IPJ Timis. Barbatul a fost retinut pe loc si a fost dus in arestul IPJ Timis.

Newsletter

Whatsapp