Batran furios si iute! Un sofer de 77 de ani din Bucuresti, prins cu o viteza incredibila in localitate

Batran de 77 de ani conduce cu viteza

Se spune ca odata cu batranetea apare si intelepciunea. O zicala care nu se confirma in cazul unui batran ajuns aproape de 80 de ani, care a fost surprins de radarele politistilor din Curtea de Arges cu o viteza inimaginabila.

Aflat la volan intr-o localitate din judetul Arges, individul a gonit pe un drum dintr-o localitate fara sa-i pese de lege si de limitele de viteza. Batranul furiso si iute a fost insa surprins de agentii brigazii de politie rutiera si oprit pentru incalcarea flagranta a regulilor impuse in codul rutier. De atlfel, politistii din Arges au fost la datorie pe tot parcursul acestui weekend, iar batranul dependent de adrenalina este doar unul dintre cazurile intalnite pe sosele la sfarsitul saptamanii.

Printre cei depistati in ilegalitate de Serviciului Rutier Arges se afla si un barbat de 77 de ani din Bucuresti, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza comunei Merisani, inregistrat de aparatul RADAR cu o viteza de 104 km/h.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.305 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter