Un barbat care era l-a pescuit s-a trezit cu masina scufundata in Crisul Repede dupa ce a uitat sa traga frana de mana

Un barbat care era l-a pescuit s-a trezit cu masina scufundata in Crisul Repede dupa ce a uitat sa traga frana de mana

Un barbat neatent, care se afla la pescuit, a devenit vedeta pe Facebook dupa ce Volkswagen-ul Passat al acestuia a ajuns in Crisul Repede

Intamplare de pomina, vineri, in judetul Bihor. Un autoturism Volkswagen Passat s-a scufundat de tot in apele Crisului Repede, in zona localitatii Santandrei, dupa ce soferul a coborat din masina fara sa traga frana de mana.

Povestea a iesit la iveala vineri seara, imaginile fiind postate pe Facebook de Clubul de scufundari Nautilus, chemat sa intervina. „Iubi… sunt cu masina la spalatorie”, este mesajul amuzant care insoteste fotografiile.

Totul s-ar fi petrecut din cauza neatentiei soferului. „Un pescar a sarit din masina sa vada daca sunt pesti si a uitat sa traga frana de mana”, a explicat BIHOREANULUI Lunca Tamás (foto), presedintele Clubului Nautilus, care a si intervenit la caz.

Din fericire, in momentul incidentului, in autoturism nu se afla nicio persoana. Acesta a fost readus pe mal, iar acum urmeaza ca mecanicii sa stabileasca costul reparatiilor.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI