Un sofer s-a luat la cearta cu politistii, dar a uitat ca era la volan fara sa aiba permis auto

Un barbat a oprit masina in fata unei case in care mai multi politisti faceau perchezitii intr-un dosar de furturi si i-a luat la intrebari, dar a uitat ca nu poseda permis auto

barbat fara permis

Un barbat din Galati s-a luat la cearta cu politistii desi nu avea permis auto, iar masina pe care o conducea fusese radiata din circulatie. Soferul s-a ales cu un dosar penal 

Incidentul s-a produs in localitatea galateana Oancea, unde un barbat a oprit masina in dreptul unei case in care se desfasurau perchezitii. El le-a cerut politistilor explicatii, sustinand ca este tatal vitreg al unui tanar vizat de actiunea Politiei.

„La data de 10 septembrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Radesti au efectuat trei perchezitii domiciliare, pe raza localitatilor Oancea si Roscani, intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea, in perioada iulie – septembrie 2019, a patru infractiuni de furt.

Perchezitiile au fost facute la domiciliile persoanelor banuite de comiterea acestor fapte, trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, cu ocazia acestora fiind recuperat un moped, sustras, in noaptea de 14/15 iulie, din curtea unei locuinte.

In timp ce politistii desfasurau perchezitia la domiciliul tanarului, de 22 de ani, in dreptul imobilului respectiv a oprit un autoturism, inmatriculat in Bulgaria, de la volanul caruia a coborat un barbat si s-a recomandat ca fiind tatal vitreg al persoanei in cauza.

Cu ocazia legitimarii si verificarii barbatului, de 41 de ani, din comuna Oancea, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care il conducea fusese radiat din circulatie de autoritatile din Bulgaria, inca din luna aprilie 2018”, a anuntat IPJ Galati.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter