Cati bani castiga, in medie, un angajat la benzinariile Rompetrol

Te-ai gandit vreodata cat castiga un angajat la benzinariile Rompetrol? Suma nu este deloc mica!

Salariu angajati benzinarii Rompetrol

Grupul Rompetrol, multinationala cu activitati in 12 tari, este marca principala a KMG International, una dintre cele mai puternice branduri romanesti la nivel international. Rompetrol are o istorie de peste 40 de ani, fiind initial compania care reprezenta industria romaneasca de petrol la nivel international. 

In Romania sunt aproape 1000 de statii Rompetrol, grupul fiind intr-o continua expansiune pe piata autohtona. 

Rompetrol are peste 4000 de angajati, compania detinand si operand Petromidia, cea mai mare rafinarie locala si una dintre cele mai moderne rafinarii, prelucrand peste 5 milioane de tone anual. 

Cat castiga un angajat la benzinariile Rompetrol 

Angajatii la benzinariile Rompetrol au un salariu mediu de 2000 de lei, suma incasata de acestia depinde de bonusurile si targeturile lunare. Cei care aleg sa lucreze in benziariile Rompetrol au, de obicei, un prorgram de lucru in ture 12/24 si 12/48. De asemenea acestia beneficiaza de cursuri de pregatire profesionala gratuite.

Angajatii primesc, de asemenea, un bonus de fidelitate in fiecare an, in luna Decembrie, pe care il incaseaza toti lucratorii care au mai mult de 12 luni in cadrul companiei. 

Citeste si: Calculator impozit auto in functie de motorizare si capacitatea cilindrica pentru anul 2020

Responsabilitatile unui angajat la benzinariile Rompetrol 

- Deruleaza activitatea de vanzare de combustibil si produse din magazin;

- Participa la gestionarea marfurilor si produselor petroliere din statie;

- Asigura ordinea și cuatenia în cadrul stației de distributie carburanti.

- Intocmeste rapoarte, comenzi catre furnizori

Compania Rompetrol nu solicita experienta, calificare prealabila si nici nu au limita de varsta atunci cand selecteaza angajatii. 

In domeniul petrolier din Romania castigul salarial mediu al unui muncitor din domeniul extractiei petrolului brut ajunge la peste 1000 de euro lunar, un maistru castigand in jur de 1500 de euro lunar, iar un inginer poate ajunge să câştige şi peste 4.000 de euro sau chiar mai mult

 

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter