Autostrada Sebes-Sibiu"se scunfunda". Ministrul Transporturilor: "Va fi facut un zid de sprijin"

In zona Saliste, in apropiere de locul unde autostrada a fost demolata si reconstruita in urma cu trei ani, soseaua s-a tasat pe o distanta de aproape 60 de metri. Ministrul Transporturilor a anuntat ca se va interveni pentru rezolvarea problemei.

Autostrada Sebes-Sibiu"se scunfunda"

Tasarea carosabilului a aparut la kilometrul 276 al autostrazii, pe sensul de mers catre Sebes. Inca de marti a fost observata problema, asa ca s-au impus restrictii de circulatie pentru soferi.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca se va interveni direct pentru stabilizarea portiunii pe care a aparut o problema de tasare, iar in prima faza acolo va fi construit un zid de sprijin.

"Se va interveni, va fi facut un zid de sprijin. Am inteles ca s-a luat legatura cu prefectul judetului pentru a emite un ordin de calamitate, pentru a se putea interveni direct. Ca daca stam sa asteptam o procedura de licitatie, s-ar putea sa avanseze acea fisura. Asteptam sa iasa ordinul prefectului si, cu siguranta, va interveni compania, printr-o firma specializata, sa lucreze. Se poate lucra si acum, pe perioada sezonului rece, pentru ca vorbim de un zid de sprijin pentru a stabiliza acea portiune. Dupa aceea se va interveni si la corpul autostrazii pentru a se face lucrarile", a spus Razvan Cuc, la Deva, potrivit Agerpres.

Totodata, el a precizat ca nu este exclus sa apara probleme si pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, in prezent inchis traficului.

"O sa vedeti si pe lotul 3 de la Lugoj-Deva. Probleme nu vor fi numai la kilometrul 56, probleme vor fi si in alte zone. Numai ca, in momentul de fata, noi facand expertiza, identificam acele puncte nevralgice si intervenim ca sa nu ajungem in punctul in care suntem acum, acolo", a adaugat Cuc.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter