Autobuz filmat circuland pe contrasens. Explicatia soferului: "Nu prea stiam traseul"

Soferul unui autobuz a fost suprins circuland pe contrasens pe un bulevard important din municipiul Galati. Explicatia i-a luat prin surprindere pe agentii de politie.

Autobuz filmat circuland pe contrasens

Un autobuz al societatii de transport Galati a fost filmat de catre politisti circuland pe contrasens, pe un bulevard important din oras. Incidentul a avut loc chiar in ziua de Paste, in jurul amiezii.

Imaginile filmate cu un telefon mobil de catre unul dintre agenti au fost publicate apoi pe mai multe retele de socializare, iar imaginile au devenit virale, starnind un val de controverse.

 

Explicatia soferului de autobuz

Tras la raspundere de politistii care l-au filmat, soferul autobuzul a avut o explicatie neasteptata. Barbatul fusese angajat de companie de doar cateva zile si nu stia "prea bine traseul", iar din cauza emotiilor a incurcat drumul. Se pare ca nici semnele de circulatie nu i-au fost de ajutor, din moment ce a ajuns pe contrasens.

Citeste si: Amenzi usturatoare! Soferi circuland pe contrasens si cu viteza de aproape 250 de km/h, pe autostrada

Explicatia nu l-a scutit insa de pedeapsa. Potrivit monitoruldegalati.ro, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 870 de lei si suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

Imaginile publicate pe internet a impartit sucevenii in doua tabere: cei care sustin ca tranportul public reprezinta o gaura neagra la bugetul local si cei care lauda profesionalismul angajatilor.

Soferii folosesc adesea explicatii puerile atunci cand sunt prinsi pe picior gresit in trafic. Un roman a condus 15 kilometri pe contrasens, pana a lovit o masina. Politistilor le-a spus ca nu el conducea gresit, ci celalalt sofer. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter