Un autobuz a cazut in raul Dambovita! Cum a ajuns soferul acolo

Ei bine, am trait sa o vedem si pe asta... un autobuz a cazut, in aceasta dimineata, in raul Dambovita.

Autobuz cazut in raul Dambovita

Stim ca pare greu de crezut, dar un autobuz a reusit sa ajunga in raul Dambovita, in aceasta dimineata. Se pare ca de vina nu a fost soferul autobuzului, ci un autoturism care a trecut pe culoarea rosie a semaforului.

Dupa cum se vede in imagini, este vorba de un autobuz nou, marca Otokar, ce apartine Societatii de Transport Bucuresti (STB). Evenimentul s-a intamplat in zona podului de la Eroilor, dupa ce un autoturism ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului.

„Evenimentul a avut loc la 8.10. In zona Podului de la Eroilor s-a produs accidentul intre un autobuz STB şi un autoturism. Ambii soferi au fost examinaţi de SMURD si nu prezinta probleme“, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant de la ISU.

Doua persoane au fost ranite in urma accidentului, iar o femeie a fost transportata la Spitalul Universitar, constienta.

Mai multe echipaje de prim-ajutor au intervenit la locul accidentului.

„Masina a trecut pe rosu, s-a lovit de autobuzul nostru si acesta a fost proiectat in Dambovita. Autobuzul nu a cazut cu totul in rau si sper sa nu fi suferit avarii atat de grave incat sa nu mai poata fi folosit. In 3-4 ore acesta va fi pus pe roti, daca se mai poate deplasa, daca nu va fi tractat“ , a declarat Andrei Creci, directorul general STB.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter