"Atentie, cade tencuiala!". Cum arata o masina second-hand, adusa din Germania

Daca va bate gandul sa va cumparati o masina second-hand, analizati de doua ori, mai ales daca vreti una ieftina. S-ar putea sa va treziti ca ati dat banii pe un autoturism pe care nu il puteti folosi. Exact ca in exemplul de mai jos.

O inregistrare video cu o masina "infrumusetata" a devenit virala pe Facebook. 

Conform postarii de pe reteaua de socializare, masina a fost scoasa la vanzare pe un site de anunturi, cu urmatoarea descriere: "impecabila, adusa recent din Germania, fara accidente, vopsea originala, fara gram de rugina".

Doar ca realitatea este cu mult diferita. Sub stratul gros de chit nu se ascunde altceva decat multa rugina. 

Postarea a fost distribuita de aproape 20 de mii de ori si a strans mii de comentarii.

"Mai mult a costat chitul decat masina", "Au facut izolatia la bloc si a ramas materia", "Tocmai ati stricat o opera de arta a unui zidar", "Stie cineva meseriasul? Ca am si eu o sapa de turnat", sunt doar cateva dintre comentariile celor care au urmarit imaginile.

Desi sunt constienti de pericolele la care se expun, romanii aleg in continuare masini la mana a doua. Pretul scazut este primul element pe care il iau in considerare.

Statisticile arata ca in Romania, in 2018, au fost inmatriculate 130.919 de autototurisme noi. Numarul masinilor second-hand este cu mult mai mare, mai exact 473.616 unitati.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter