Salveaza cei mai grav bolnavi de COVID-19, dar a fost amendata pentru parcare neregulamentara in fata spitalului

Salveaza cei mai grav bolnavi de COVID-19, dar a fost amendata pentru parcare neregulamentara in fata spitalului

O asistenta medicala a avut o surpriza cand a mers la masina, dupa o zi lunga petrecuta in spital. Femeia a fost amendata pentru parcare neregulamentara.

O asistenta care s-a intors in sistemul medical pentru a ajuta la tratarea pacientilor bolnavi de coronavirus a fost amendata pentru parcare neregulamentara, chiar daca avea un bilet in parbriz in care speficificase ca este un „lucrator esential”.

Femeia in varsta de 62 de ani din Irlanda de Nord s-a oferit voluntar sa aiba grija de pacientii bolnavi de COVID-19, in stare grava, dupa ce a lucrat in mai bine de 40 de ani in sanatate.

Citeste si: Un fermier a fost amendat cu 5000 de lei pentru ca a uitat sa treaca in declaratia pe propria raspundere ora la care se intoarce de la camp

Pensionara si-a parcat masina intr-o zona mai departata de spital, intr-o parcare neregulamentara, insa a lasat un bilet in parbriz in care isi explica gestul si mentioneaza ca este „lucrator esential”.

Doar ca atunci cand s-a intors la masina, dupa o zi intreaga de munca, pensionara a avut neplacerea sa constate ca primise o amenda de 130 de lire sterline.

„Am ajuns la masina dupa o zi lunga la Spitalul Nightingale si am gasit amenda. Firma care se cupa de parcare mi-a dat amenda in ciuda faptului ca aveam un bilet de la Nightingale NHS afisat”, a explicat ea, potrivit belfastlive.co.uk.

Ulterior, ameda i-a fost anulata, insa firma care gestioneaza parcarea a precizat ca toti lucratorii esentiali au nevoie de un permis special din partea statului pentru a parca in zone restrictionate, permis pe care pensionara nu-l detinea.

VIDEOCLIPUL ZILEI