Aproape de tragedie la metrou. Un calator a fost tarat pe peron, dupa ce si-a prins piciorul la usi

Un barbat a trecut printr-o sperietura granica, la statia de metrou 1 Mai.

Accidentul a avut loc la statia 1 Mai a metroului bucurestean. Potrivit martorilor, barbatul ar fi incercat sa urce in metrou dupa anuntul de inchidere a usilor. Nu a reusit sa puna decat un picior inainte de usile sa se inchida.

Trenul a plecat din statie cu barbatul blocat in usa, iar acesta a fost tarat pe peron si lovit de oglinda de la capatul peronului. Ceilalti calatori au actionat sistemul de alarma, iar trenul s-a oprit, nu inainte ca barbatul sa fie tras in tunel.

Martorii au alertat salvarea, iar in scurt timp si-au facut aparitia la fata locului un salvator pe motocicleta si mai multi politisti. Victima a fost insa de negasit. Acesta a plecat pe picioarele sale de la metrou, desi era ranit, si nici nu a depus plangere.

”Se va deschide o ancheta cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sanctionate in conformitate cu prevederile legale. Regretam incidentul si insistăm ca regulile de calatorie cu metroul sa fie respectate pentru siguranta circulatiei si a pasagerilor”, a transmis Metrorex.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter