Aproape de tragedie, in Alba. Un camion incarcat cu butelii a fost implicat intr-un accident

Pompierii si medicii din Alba au tras o sperietura groaznica, cand au fost chemati sa intervina la locul unui accident care a implicat o autoutilitara incarcata cu butelii.

Salvatorii au fost solicitati sa intervina la un accident rutier petrecut, joi seara, in localitatea Metes, in care au fost implicate un autoturism Mazda si un camion care transporta butelii. De teama unei explozii de amploare, salvatorii au trimis la fata locului inclusiv o autospeciala de stingere a incendiilor, insa cand au ajuns la locul accidentului au descoperit ca nu exista un asemenea pericol. Buteliile din camion erau goale.

La fata locului s-a mai deplasat un echipaj de descarcerare, o ambulanta de terapie intensiva si doua ambulante ale Serviciului Judetean.  Patru persoane au fost ranite in urma accidentului, doua fiind incarcerate, intre care si o femeie insarcinata.

Pâna la sosirea echipajelor de pompieri cele doua victime incarcerate initial au fost scoase din autoutilitara cu ajutorul persoanelor oprite, printre care se afla si un subofiter ISU.

Toate cele patru victime erau constiente si au primit primul ajutor din partea cadrelor medicale, dupa care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente.

Newsletter

Whatsapp