Apelul politistilor clujeni pentru prinderea unei soferite care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni si a fugit. VIDEO cu incidentul

Politistii clujeni au facut apel catre locuitori pentru identificarea si capturarea unei soferite care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni, apoi s-a facut nevazuta.

Politistii din Cluj-Napoca efectuaza cercetari pentru identificarea si capturarea unei soferite care a lovit o tanara pe o trecere de pietoni din comuna Floresti si care apoi a fugit de la locul faptei. Potrivit oamenilor legii, femeia de la volan ar fi oprit imediat dupa producerea accidentului, a stat de vorba cu persoana accidentata si, dupa ce s-a asigurat ca aceasta nu a suferit rani grave, s-a facut nevazuta.

Accidentul a avut loc la finalul saptamanii trecute, in jurul orei 21.30, in comuna Floresti, pe strada Eroilor.

Oamenii legii au facut rost inclusiv de imaginile surprinse de o camera de supraveghere din apropierea locului accidentului, in care se observa momentul impactului, insa nu au reusit sa desluseasca si numarul de inmatriculare al masinii. Nici persoana accidentata nu a reusit sa retina acest aspect, astfel ca politistii au cerut ajutorul publicului pentru a identifica soferita vinovata de producerea accidentului.

VIDEO AICI CU INCIDENTUL!

"In prezent, politistii din cadrul Politiei muncipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier efectueaza investigatii in vederea stabilirii identitatii conducatoarei auto.

Cei care pot oferi informatii utile in acest sens, sunt rugati sa apeleze numarul de urgenta 112 pentru a veni in sprijinul celor care instrumenteaza cazul", se arata in comunicatul politiei clujene.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa si un pieton care este martor al accidentului, el sarind imediat in ajutorul tinerei accidentate. Speranta politistilor este ca martorul sa iasa in fata si sa dea mai multe detalii despre soferita data in urmarire acum.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter