ANAF scoate din nou masini la licitatie! Iti poti cumpara un autoturism cu doar 1000 de lei

ANAF scoate din nou masini la licitatie! Iti poti cumpara un autoturism cu doar 1000 de lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala le ofera romanilor sansa de a-si achizitiona automobile la preturi mult sub valoarea lor de piata, iar in perioada urmatoare, doritorii isi pot cumpara o masina inclusiv cu o suma de nimic, respectiv 1000 de lei.

Preturile fixate de catre inspectorii ANAF pentru masinile care vor ajunge la noii proprietari variaza intre 1000 si 20.000 de lei.

La inceputul saptamanii viitoare, in Capitala, ANAF scoate la licitatie un autoturism marca Skoda Octavia, an fabricatie 2008, pe benzina. Pretul de pornire al licitatiei este de 13.950 de lei, mai multe detalii fiind disponibile in anuntul licitatiei ANAF.

In aceeasi zi, si tot Bucuresti, ANAF vinde la licitatie un autoturism marca Volkswagen Golf fabricat in anul 2003, benzina, pretul de pornire fiind de 6.655 de lei.

Acte necesare pentru licitatiile auto ANAF:

a) oferta de cumparare in plic sigilat;
b) dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei.
c) imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant, daca este cazul;
d) pentru persoanele juridice romane, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului;
e) pentru persoanele juridice straine, actul de inmatriculare tradus in limba romana;
f) pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate;
g) pentru persoanele fizice straine, copie de pe actul de identitate/pasaport;
h) declaratia pe proprie raspundere a ofertantului prin care certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul.

VIDEOCLIPUL ZILEI