Mare atentie! Amenda pentru parcare este noua gaselnita a hotilor

O noua metoda de inselaciune isi face loc printre soferii din Romania, asa ca fiti foarte atenti!

Amenda masina parcata

O noua metoda, dupa celebra „Accidentul”, isi face loc printre soferii din Romania! Fiti foarte atenti, deoarece hotii au venit cu ceva nou.

 „Amenda pentru parcare” este ultima gaselnita a acestora, asa ca soferii se trezesc cu o sanctiune falsa in parbriz si sunt invitati sa plateasca online in jur de 3.000 de lei.

Cu toate ca politistii avertizeaza sa nu cadeti in capcana, noul mod prin care isi pacalesc victimele pare sa le aduca sume frumusele hotilor.

O zona aglomerata, cum ar fi Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capitala, este locatia perfecta pentru hoti. „Victimele” isi parcheaza masinile pe trotuar, iar hotii profita de noua petoda si le plaseaza asa zisa amenda pe parbriz.

Un sofer a declarat ca amenda era scrisa pe o jumatate de hartie A4, fara niciun titlu, in care era instiintat ca un agent de la Politia Locala Voluntar l-a sanctionat pentru parcare ilegala. Deoarece soferul a verificat legea in baza careia a fost amendat, a constatat cu stupoare ca aceasta nu exista.

Ce i-a mai dat de gol pe hoti a fost faptul ca presupusa amenda trebuia platita la sediu in data de 15 august, la ora 10 dimineata, atunci cand sediul Politiei Locale Voluntari era inchis. Bineinteles, sigla Politiei Locale a Capitalei se gasea si ea pe hartie, cu toate ca in text era mentionata Politia Locala a orasului Voluntari.

Daca gasiti si dumneavoastra asemenea amenzi, nu uitati sa va adresati celei mai apropiate unitati de politie si in niciun caz sa platiti!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter