Amenda de 1000 de lei pentru soferii care conduc fara tricou! Legea ii sanctioneaza grav pe conducatorii auto excentrici

Amenzi in Europa

Romanii care planuiesc sa-si petreaca vacanta in strainatate sau au un loc de munca in care deplasarile pe drumurile europene sunt obligatorii, trebuie sa stie ca legile s-au inasprit in ultima vreme, iar multe state de pe continent au modificat codurile rutiere, iar amenzile sunt usturatoare.

Spania este atara in care orice conducator auto este obligat sa poarte un articol vestimentar in timpul deplasarii. Daca veti fi prinsi la volan la bustul gol, veti primi o amenda de 200 de euro. Francezii sunt pe urmele soferilor care conduca in stare de ebrietate, iar pentru a nu-i incarca pe agentii de politie cu sarcini suplimentare, au introdus un punct in lege in care soferii sunt obligati sa aiba asupra lor o fiola de detectat alcoolul.

Depasirea limitei de viteza este sever sanctionata in toate tarile civilizate. In Belgia si Olanda, o atsfel de incalcare a legii te poate costa intre 150 si 200 de euro, suma pe care trebuie sa o achitati si daca nu purtati centurile de siguranta. 

Cand vine vorba de consum de alcool, Germania e cea mai drastica. 500 de euro trebuie sa scoata din buzunar, care a depasit limita de alcool admisa prin lege. 

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp