Alarmant! Minimum 1000 de soferi din Bucuresti circula cu acte eliberate ilegal!

Acte medicale false pentru permise auto

Datele sunt ingrijoratoare. Mai bine de 1000 de conducatori auto din Bucuresti circula cu permise obtinute cu ajutorul unor acte false, situatia fiind sesizata chiar de catre omul al carui numeste implicat in acest scandal, care a izbucnit la inceputul acestei luni.

In urma cu cateva saptamani, politistii au fost avertizati de catre un medic, care lucra la un cabinet specializat in eliberarea actelor necesare obtinerii carnetelor de conducere. Acesta a fost informat ca parafa sa era folosita in continuare de catre angajati ai respectivei clinici, desi respectivul cadru medical parasise demult acel loc de munca.

De doi ani, medicul nu se mai afla pe lista de angajati ai clinicii, insa acest lucru pare sa nu-i fi impiedicat pe responsabili sa-i foloseasca numele si stampila cu numele acestuia, pentru a oferi viitorilor soferi documentatia medicala necesara examenului de permis.

Politistii au descins la sediul clinicii respective si au ridicat mai multe documente pentru a investiga cazul. Asistentele si administratorul societatii vor fi anchetati, iar in cazul in care oamenii legii ii vor gasi vinovati, acestia risca sa-si petreaca o buna perioada de timp in spatele gratiilor. La polul opus, conducatorii auto, care au beneficiat de aceste acte, nu pot fi pedepsiti decat in conditiile in care politistii vor considera ca este necesara inceperea unei anchete. 

Newsletter

Whatsapp