Accidentul teribil a fost surprins de o camera de supraveghere! 29 de oameni au murit

accident madeira portugalia

Cel puțin 29 de oameni au murit, iar alti 27 au fost raniti intr-un accident rutier produs în Portugalia, pe insula Madeira. 

Accidentul a avut loc in localitatea de coasta Canico, la ora locala 18:30 (20:30, ora Romaniei). Vehiculul la bordul caruia se aflau aproximativ 50 de persoane a parasit carosabilul intr-o curba si s-a rasturnat, oprindu-se intr-o casa construita in panta. Soferul autobuzului, care se pare ca a pierdut controlul asupra vehiculului din motive ce urmeaza sa fie investigate, precum si ghidul care insotea grupul de turisti, majoritatea din Germania, au fost raniti, dar au scapat cu viata.

Potrivit politistilor, din motive necunoscute, soferul vehiculului a pierdut controlul volanului intr-o curba. Iesit de pe carosabil, autocarul s-a rostogolit de mai multe ori si a lovit o casa.

Guvernul regional din Madeira a decretat trei zile de doliu. Presedintele portughez, care a anuntat ca se va deplasa la Madeira in timpul noptii, si-a 'exprimat tristetea si solidaritatea tuturor portughezilor in acest moment tragic si mai ales durerea pentru persoanele apropiate ale victimelor'. Sousa a mai anuntat ca intentioneaza sa vorbeasca cu omologul sau german Frank-Walter Steinmeier.

 

Newsletter

Whatsapp