Accidente in lant in Capitala, din cauza dezinfectantului de pe sosea. "Am alunecat ca pe gheata!"

Val de accidente pe o sosea din Bucuresti, din cauza dezinfectantului folosit de autoritati. Au fost semnalate 21 de incidente doar in zona respectiva.

Accidente in lant in Capitala

Angajatii companiei Supercom din Sectorul 2 ar fi stropit asfaltul cu o substanta alunecoasa, din cauza careia s-au produs mai multe accidente. Mai multi cetateni au tras un semnal de alarma cu privire la aceasta situatie.

„Mare atentie in zona Piata Delfinulu ! S-a dat cu o solutie uleioasa pentru a spala de Covid si sunt cel putin 10 masini lovite si un motociclist accidentat … ⚠️⚠️⚠️ din cate mi.au spus politistii cei de la ADP SECTOR 2 au mai dat si prin alte zone pana sa isi dea seama de prostie . Deci daca vedeti carosabilul negricios ca si cum ar fi apa sa stiti ca este aceasta solutie uleioasa …”, a fost un mesaj de avertizare postat pe Facebook.

Citeste si: Cat dureaza, de fapt, sa-ti fie alocat un loc de parcare in Bucuresti dupa depunerea cererii. Poti imbatrani serios intre timp

Potrivit unei reactii oficiale a unui reprezentant Supercom, angajatii companiei au “stropit numai cu apa din surse proprii, apa de la izvor de la 158 metri adancime”.

“Ce s-a intamplat dimineata este independent de vointa noastra, nu stiu ce a fost pe strada cand s-a dat cu apa”, a spus acesta, potrivit stirileprotv.ro.

 

21 de incidente pe o sosea din Bucuresti

In total, la 112 au fost anuntate 21 de incidente doar in zona respectiva.

"Erau masini accidentate si oprite in strada, a trebuit sa le ocolesc cumva spre mijloc, cum am luat-o spre mijlocul strazii, am pierdut controlul, am alunecat ca pe gheta", a declarat un motociclist, implicat si el intr-un incident. 

Viceprimarul sectorului a precizat ca incidentul s-a produs din cauza neglijentei soferului care a stropit strada si a decis inchiderea totala a drumului, pentru a preveni si alte accidentari..

Firma care s-a ocupat de dezinfectie a fost amendata cu 10.000 de lei de primaria sectorului si cu 500 de lei de la Brigada Rutiera. Societatea a anuntat ca va contesta amenzile.

Soferii care au avut insa de suferit pot cere despagubire in instanta, daca se dovedeste ca accidentele au avut loc din cauza dezinfectantului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter