21 de persoane ranite intr-un accident pe Valea Oltului

Un accident violent a avut loc pe Valea Oltului, pe DN7, dupa ce un microbuz ce transporta 19 persoane s-a rasturnat in urma impactului cu un autoturism.

Accident Valea Oltului

19 persoane au fost puse in pericol cand, in urma impactului cu un autoturism, acesta s-a rasturnat pe Valea Oltului, mai exact pe DN7. Accidentul a avut loc in dreptul localitatii Cainei si a fost nevoie sa se activeze Planul Rosu de Interventie.

Microbuzul, care transporta 19 persoane, s-a rasturnat intr-un sant pe marginea DN7, in aceasta dupa-amiaza. Conform martorilor, autoturismul a efectuat o depasire neregulamentara, iar soferul microbuzului a incercat sa evite coliziunea.

ISU Valcea declara ca sapte persoane din mirobuz acuza dureri de spate, toracice sau abdominale. In autoturism, alte doua persoane cu fracturi la nivelul membrelor au nevoie de ingrijiri medicale.

Autoturismul care a intrat pe contrasens era condus de un sofer de 60 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, insa rezultatul a fost negativ.

Cele 21 de persoane sunt in afara oricarui pericol, insa pentru gestionarea situatiei au fost alocate patru ambulante SMURD, doua echipaje de descarcerare, sapte autospeciale ale Serviciului Judetean de Ambulanta Valcea, dar si o autospeciala de stingere.

Mai mult, un elicopter SMURD Craiova a fost solicitat la fata locului.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter