Accident spectaculos! O motociclista a disparut ca prin minune... sub asfalt!

Pare greu de crezut, dar acest lucru chiar s-a intamplat in Brazilia, iar daca accidentul era povestit de cineva, cu siguranta parea o mare minciuna.

Accident spectaculos! O motociclista a disparut ca prin minune... sub asfalt

Un accident stupid a avut loc intr-un oras din Brazilia, mai exact Paragominas, unde o motocicleta a fost lovita de un automobil, intr-o intersectie. Cu siguranta, daca cineva ne-ar fi povestit intamplarea, am fi crezut-o o mare minciuna.

Dupa cum se poate vedea si in video, o femeie care mergea pe motocicleta, a fost lovita intr-o intersectie atunci cand autoturismul a incercat sa vireze la stanga. Soferul autoturismului nu a vazut-o si a intrat in plin.

Nimic neobisnuit pana acum, insa ce o sa va spunem o sa va uimeasca: soferita s-a rostogolit pe asfalt si a cazut intr-o canalizare. Da, ati citit bine! Capacul unei canalizari din apropiere era scos, iar motociclista s-a rostogolit exact in canalizare!

Din fericire, soferul masinii a coborat rapid si, ajutat de alte persoane prezente la locul accidentului, a ajutat-o pe femeie sa iasa din canalizare.

Mai mult, femeia a fost ranita destul de grav si a trebuit sa mearga la spital.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter