Un sofer roman este in coma dupa ce a fost lovit de TIR-ul pe care il manevra sotia sa

Un accident groaznic a avut loc in parcarea unui orasel din Belgia, unde un sofer roman a fost strivit de TIR-ul manevrat de sotia sa

Accidentul a avut loc in parcarea LAR, din localitatea Rekem, unde doi soti romani, care probabil lucrau impreuna ca soferi pe TIR, urmau sa preia o remorca. La volanul capului tractor, facand manevrele pentru a se apropia de remorca, se afla femeia romanca, Mariana M., in varsta de 23 de ani, in timp ce sotul ei, Adrian M. – 33 de ani, se pregatea sa cupleze remorca la capul tractor.

O manevra gresita a femeii de la volan insa l-a prins pe barbat intre capul tractor si remorca si l-a zdrobit, aducandu-l la un pas de moarte. Femeia a alertat imediat serviciile de urgenta, iar Adrian a fost transportat in stare critica la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde in aceste moment se afla in coma indusa. Medicii se mentin rezervati in privinta sanselor sale de supravieturie.

Romanul a fost transportat la spital in stare critica, iar momentan este in coma indusa, deoarece ranile sunt inca grave.

Autoritatile investigheaza cauzele exacte ale producerii accidentului.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter