Accident groaznic produs de soferul unui Jaguar care a adormit la volan

A fost activat planul rosu de interventie dupa ce soferul unui Jaguar a adormit la volan si a intrat frontal in alt participant la trafic

A fost activat planul rosu de interventie in Vaslui dupa ce un sofer a adormit la volan si a intrat pe contrasens. Cele doua autoturisme s-au lovit frontal. Accdentul a avut loc la limita judetului Vaslui cu Iasi.

”Persoana incarcerata si inconstienta, dupa descarcerare a primit ingrijiri medicale la fata locului si a fost transportata cu un elicopter SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Un cetatean ucrainean care prezenta multiple traumatisme a fost transportat in stare de constienta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. Celelalte cinci victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal "Dumitru Castroian" Husi, acestea fiind diagnosticate cu multiple traumatisme in urma unui accident rutier„, au precizat reprezentantii ISU Vaslui.

In total, sapte persoane au fost ranite, in starea cea mai grava aflandu-se un pasager din autoturismul Chrysler, pentru care s-a solicitat interventia unui elicopter SMURD la fata locului. Acesta a fost transportat la o clinica din Iasi, in stare grava, ceilalti pasageri fiind dirijati pentru acordarea ingrijirilor medicale la spitalul din Husi.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter