Accident socant pentru un sofer roman, in Germania. A intrat in plin intr-un TIR stationat

Un sofer roman a ajuns in stare critica la spital, in Germania, dupa un accident socant care a avut loc pe Autostrada A8.

Cumplitul accident s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20.40, pe autostrada A8, in apropiere de Stuttgart, intre orasele Merklingen si Ulm.

Soferul român de 31 de ani era unui camion inmatriculat in tara noastra si, intr-un moment de neatentie, nu a observat un TIR oprit pe autostrada, din cauza unui accident rutier. Romanul a intrat in plin in partea din spate a TIR-ului, impactul fiind atat de puternic incat cabina camionului a fost efectiv aplatizata.

Ca un miracol, soferul roman a supravietuit impactului, iar pompierii care interveneau la fata locului, la celalalt accident, au actionat imediat pentru a-l scoate pe român dintre fiarele contorsionate. El a fost preluat de un elicopter si transportat in stare grava la un spital din apropiere.

Autostrada A8 a fost complet blocata, pe sensul catre Munchen, timp de aproximativ patru ore. In celalalt accident, produs la numai cateva sute de metri in fata, alte cinci persoane au fost grav ranite si au ajuns la spital.

Newsletter

Whatsapp